Billackering

Korta väntetider, snabb service och perfekt resultat

Noggrannhet i arbetet för bästa resultat
Senaste tekniken och utrustningen för en yta som håller
Den rätta finishen för din bil
Många boxar för korta väntetider
Många boxar för korta väntetider

Senaste tekniken för bästa resultat

Billackering är en känslig process och kräver att billackerarna har goda kunskaper och tillgång till modern utrusning och teknik. Våra lokaler är utrustade med den nyaste preparationstekniken och lackboxar. Billacken som din bil blir lackarad med är av biltillverkaren föreskriven vattenburen billack. Detta är både miljövänligt och ger billacken den rätta finishen.

Lång erfarenhet av Billackering

PEWE Billackering har levererat goda resultat sedan starten 1975, vilket vittnar om vår långa erfarenhet i branschen. Våra billackerare har alla jobbat med billackering sedan många år tillbaka. Billackering är ett riktig hantverk som kräver erfarenhet och kunskaper. Det är precis detta som gör att vi kan garantera er en riktigt bra kvalitet.

Noggranhet och Precision

Självklart kan vi säga att noggranhet och precision är de viktigaste nyckelorden för det vi gör. Men vi visar det även genom att din bil blir leverad med perfekt resultat.

Med våra väl utrustade anläggningar och vår långa erfarenhet från yrket har vi möjlighet att konsekvent leverera de bästa resultaten på marknaden och bibehålla otroligt nöjda kunder.

Viktig att veta när din bil lackeras

Den nylackade ytan är fortfarande känslig och ska under de 3 första månaderna (vintertid 4 månader) endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt ska undvikas under denna tid och därefter ska en distans på minst 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså ska automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.